Προφίλ

Catherine Kaya Milosevic
Freelance Photographer

Chronicle of a Travel


Είμαι η Κατερίνα και αυτή είναι η δική μου προσωπική γωνιά στο Internet. Παρακάτω θα διαβάσετε πως ξεκίνησε η ιδέα και δημιουργήθηκε το Chronicle of a Travel. Ας γνωριστούμε λοιπόν καλύτερα!


Η αγάπη μου για τη φωτογραφία ήρθε από τα πρώτα κιόλας κλικ. Όταν λίγα χρόνια μετά απέκτησα την πρώτη μου DSLR το 2013, τα πάντα πήραν το δρόμο τους. Το πάθος μου για τα ταξίδια και η ανάγκη του να μοιραστείς το μεγαλείο άλλων κόσμων με τους ανθρώπους είναι κάτι που με εμπνέει. 

Έτσι δημιούργησα αρχικά ένα blog το «Chronicle of a Τravel» το 2017 όπου αναρτούσα φωτογραφίες από τα ταξίδια μου, τους δρόμους που ακολουθούσα μέχρι που αυτή η ιδέα άρχισε να μεγαλώνει. Η αγάπη μου για τη φωτογραφία και η ανάγκη να μοιραστώ περισσότερα με έκαναν να ξεκινήσω επίσημα το 2018 το site και το eshop μου όπου διαθέτω τις φωτογραφίες μου ψηφιακά (digital donwloads) αλλά και εκτυπώσεις (prints). 

Η φιλοσοφία του Chronicle of a Travel είναι να ταξιδεύεις όποτε αυτό είναι δυνατό, να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και διαφορετικές κουλτούρες, να αισθάνεσαι τη στιγμή και να προχωράς με μάτια ανοιχτά, άλλωστε ποτέ δεν γνωρίζεις πια είναι η επόμενη φωτογραφία που θα τραβήξεις. Άσε τη ζωή να σε συνεπάρει και σπάσε τη ρουτίνα…

Drop me a line
chronicleofatravel@gmail.com

Let’s hang out